Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007

Mer inredning-obs!-varning-mycket bilder!

Av Persilja - 19 oktober 2007 15:14

Jag har idag tagit 72 st bilder på mitt hem. Jag ska INTE plåga er med alla, jag lovar. Men några till blir det allt. Jag sparar dem inte. Pytsar ut en här, en där, nej det är inte min stil, allt på en gång bara. Swosch! Det är ju färskvara! Imorgon ser det inte ut så! Så nu skyndar jag mig innan de surnar!



Här är dotterns andra säng. Den hon sover i. Hon sover hos oss alltså. Sängen i hennes rum är bara en soffa och står där mest för att inte kompisarna ska märka att hon sover med mamsen pch pappsen... (Scch! skvallra inte!)

Och här är vår säng och enda anledningen till att jag aldrig visat den i detta hus förut är för att detta är första gången sen 11 maj (då vi flyttade in) som den är bäddad. Jag bäddar aldrig.Jo, till kalas och fest...

Här är bildgalleriet i hallen uppe...

Det har jag haft i alla hem men det kom upp först i gårkväll. Så vad bra att jag hade en blåslampa i arslet!!!

Och en liten nisch i trappen hyser min sekretär som hamnat lite i skymundan...Den står i furupanelens mecka! Ooo, vad jag längtar till vi målat ljust!



Nu har vi gått ner en trappa och förflyttat oss till köket. Här hänger min Leonardo da Vinci. Säljer jag den kan jag leva gott resten av livet, men jag behåller den. Den passar så bra hos oss. Hellre svälter jag.

(Till alla potentiella inbrottstjuvar kan jag bara meddela att det är en affisch för 100 kr på Ö&B-så ni behöver inte besvära er.)


9-åringens säng...

Ni känner väl igen Donkey Kong?

Basket kläderna köpte far i huset i New York när äldste sonen var bebis...

Och här en närbild på hans skrivbord...

Viktoria (kika in hos henne my god vilket hem!!!) undrade om tyget och det är från IKEA. Man köper 3 meter (tror jag) i en bunt för 59 kr om jag inte minns fel...Finns på barnavdelningen inte på tygavdelningen.



Och nu är vi tillbaka i vardagsrummet som det är fritt fram att stöka i igen.

Och syhörnan måste jag verkligen stöka till nu. För det är för mig som för Lisa, utan stök inget bök. (Bök = kreativitet men det rimmade inte på stök.)

Och det var allt för denna gång!


 
 
Victoria

Victoria

19 oktober 2007 16:31

Oh vad det ser inbjudande ut! Det måste vara svårt för MAMA-folket att välja det bästa härifrån, allt ser lika skönt ut! Och vad kul förresten att det är MAMA, den läser jag fast jag inte heller har någon bebis :D!
Tack förlänken förresten - jättekul!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

19 oktober 2007 18:15

HIMMEL vad roligt! Sa de inte när det skulle komma med i tidningen? Jag som precis avslutat min pren.på Mama,nu får jag ju ingen förhandstitt som man får när man pren....Det är Långtbortistan som de vill ha mera av och läsare med för den delen.Många tycker det är så Sthlms-fixerat och det är det kanske,jag bryr mig inte om VAR hemmen finns,mera hur de ser ut.Ditt hem passar SÅ bra in i Mama/Family Living eftersom de brukar ha så där sköna,lite bohemiska och personliga hem.I can´t wait!
Och som vanligt....fina bilder igen från ditt hem.Vad jag inte förstår*s*är hur du kan ha så många olika bilder hela tiden?? Du måste ha runt 100 rum eller så...
Ha en himla skön helg-

http://iverashus.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

19 oktober 2007 18:29

Vilka härliga bilder! Du har en sådan skön inredningsstil så jag blir alldeles salig!

Ha en skön helg! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persiilja

19 oktober 2007 19:39

Victoria: Jag läser den oxå för dess inredning.

Kicki: Tack snälla för vänliga ord!!!Haha, hemligheten heter ommöbleringar och en obändig lust för förändring. Måste ändra om nästan varje gång jag städar...
Det är kanske nåt "fel" på mig? Vaneallergi, eller rutinallergi, eller tristessallergi...

Lotten: Tack vad hullig dy är!

 
Ingen bild

Persilja

19 oktober 2007 19:40

Lotten: Hullig vet jag ju inte om du är men GULLIG!

 
IT-mamman

IT-mamman

19 oktober 2007 20:45

Va, tog du bilderna som ska vara med i Mama? Eller fattar jag trögt? Jättefint! Varför var du så orolig, det blev ju hur bra som helst. Gummansson, du är helt enkelt född till att vara med i tidninga! Puss!

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja

19 oktober 2007 20:51

IT:mamam: Äh! men tack!
Nu ska jag bara slappa!

 
MammaLex

MammaLex

19 oktober 2007 21:00

Vad skönt att höra att det inte bara är jag som inte bäddar sängar hela tiden! Till kalas och annat ja, annars får lakanen ligga hälsosamt öppna och inbjudande.

http://fruottiliana.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

19 oktober 2007 23:05

Där ser du, det gick ju jättebra och du verkar ha förståndet i behåll. Jag ser gärna mer bilder från ditt hem. Gillar rivjärnslampan och fisktavlan skarpt....
Njut nu av ditt nystylade hem - så länge det nu varar med en bunt ungar *ler*

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

19 oktober 2007 23:31

Maloppa: tänk, det trodde jag aldrig, fniss, att jag skulle ha förståndet i bhåll.
MEN det är redan stökigt! Tog typ en kvart! Det är som att de andas ut och bara vräker sig lite extra för att de fått hålla tillbaka några timmar!!!

 
Emma Var Dag

Emma Var Dag

20 oktober 2007 06:01

Men du, jag bara älskar att se ditt hem. jag blir så inspirerad att fota mitt hem lite mer oxå. Läs min blogg så får du se vad jag varit med om inatt... ;oD
Kram och godnatt eller ja godmorgon för vissa...

http://www.emmet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

20 oktober 2007 22:48

Åh, vad härligt med så många bilder på ditt hem! Det är en skön kontrast till alla hemska, stela vardagsrum med stora fyrkantiga soffor och alla träföremål i oljad eeeeeeek. Snark, så tråkigt.
Jag älskar alla färger i ditt hem, och det ser så himla välkomnande, hemtrevligt och mysigt ut hemma hos er.
Keep up the good work! Världen behöver andra kulörer på väggarna än latte och linne!
Kram!

 
Ingen bild

Persilja

20 oktober 2007 23:29

Annika: tack! Det var bra myntat: "Världen behöver andra kulörer på väggarna än latte och linne!" Haha, god formulering!

 
Killfröken

Killfröken

22 oktober 2007 13:43

vilka fina bilder.
Lite gulligt att hon sover hos er, synd om hon behöver dölja det för sina kompisar. Jag är övertygad om att de också döljer liknande grejer.

//Killfröken

http://www.killfroken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards