Direktlänk till inlägg 1 oktober 2007

Varning inredningsfrosseri!

Av Persilja - 1 oktober 2007 22:01

Ja, jag fortsätter att visa bilder! Så ni som inte är roade av inredning kan sluta läsa detta inlägg för nu blir det frosseri i inredning!

Svårt att finna en röd tråd men jag försöker. Börjar med att visa äldsta sönernas rum i förrförra lägenheten:

De hade en  New York tapet. (Tack Killfröken!) Ett riktigt grabbigt rum.

Yngste sonen hade ett pytterum.

Tapeten hade små söta robotar. Underbar tapet!!! Dotterns rum såg vid ett tillfälle ut så här:

Och en annan gång så här:

Sonens loftsäng ovanifrån i förra boendet.

Dotterns hyllor i en bostad:

Yngste sonens sängplats i ett annat boende:

Och ytterligare ett rum:Det var tema barn. Det har varit mycket delade rum. Antingen har barnen delat rum med varandra eller så har de delat med vårt kontor eller vårt sovrum.

Vardagsrummet har alltid haft en arbetsplats där man kan rita och pyssla och sy eller arbeta:



Ett vardagsrum...


En läshörna...

Födelsedagsförberedelser ovan.

Nedan fotohylla.

Nedan hatthylla i en hall.

En toahylla:

Och så lite kökshyllor:

Och en ritstund i ett kök.

 
 
Mariakoden

Mariakoden

1 oktober 2007 22:34

Hej där!! Oj vad kul med inredningsbilder, tack vare dig beh jag inte köpa nåra inredningstidningar den här månaden, skickar dig 38,50kr!!!
Vad skulle jag nu säga...jo den gråa grejjen hittade jag på LINDEX (!!!!) för 39 kr!!!! Å Japanböckerna betalade jag INTE med kort, jag ringde till designtorget o fick deras pg å satte in pengar dit, nån dag senare lån böckerna i brrevlådan. 220 kr st. Rätt dyra med tanke på att de är rätt små, men de är så grymt fina!!!! Det kittlar o bubblar i magen när man läser...lyckobubblor alltså=)
Nu ska jag kika vidare på dina fina bilder!
Kram från mig!!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

1 oktober 2007 22:44

Mariakoden: okej, skicka pengar, kontonumret är...nej jag skoja bara!!!
VA???? LINDEX????? Oj!!!!!! jippi! Men de har palgiertat lelelr plagiertnat nä nu måstejag gå och spva sova kanint eprata skriva längre. PLAGIAT! skulle de va!
kra, nej kram!

 
Mariakoden

Mariakoden

2 oktober 2007 00:03

Älskar fototapeten med jorden på!!! Å alla era ljusslingor... Erat hem ser helt underbart ut!!!
Vet du förresten hur trög jag är...satt här nyss å funderade över hur många barn du har....till slut tänkte jag att jag kanske måste fråga....å sen kom jag på....du heter ju fyrabarnsmamman!!!
Jag är sååå trög......
Ja ja, man kan ju inte vara på topp jämt!!!
Blogga på o visa MERA fina bilder på ers hem!!
Kramis!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Maria-Jag blommar

Maria-Jag blommar

2 oktober 2007 06:45

Och jag är uppe med tuppen som vanligt (har redan varit vaken i en och en halv timme, Vaknade av att det var så trångt och svettigt i sängen, vi var dubbelt så många som vi borde där och det är underligt att barn kan ta så stor plats. Härligt egentligen hur de ligger med armar och ben åt alla håll och helst på fel ledd så att de på något underligt sätt tar upp hela sängen fast de är så små. Jag låg ihoptryckt mot maken någonstans på hans halva av sängen (ganska mysigt iofs)
Tack igen för att du så frikostigt delar med dig av inredningsbilder. Jag blev sugen att se om även jag har några sk gamla meriter att visa upp, men jag har bara haft digitalkamera i det här och mitt förra boende så det är väl de enda som kan finnas, men man kanske kan fota av kort??! Vore ju roligt att visa bilder från när man var singel och hade egen lägenhet (har ju ungefär samma stil fortfarande..men jag hade mindre grejer då...)

http://jagblommar.blogspot.com

 
killfröken

killfröken

2 oktober 2007 06:54

Enkel fråga: är inte motivet på tapeten i första bilden New York? Du skrvier LA men de två tornen som syns där, är inte det de två World Trade Center tornen som föll?

Eller har dom flera i det däringa landet? Jag är inte säker men har tänkt på det sen första gången jag läste inlägget.

http://www.killfroken.se

 
Ingen bild

Persilja

2 oktober 2007 06:56

Mariakoden: Du vet inte vad du ber om! Jag har hur mycket som helst. Höll på att ladda in i gårkväll och kom till 900. Jag har visat 900 bilder i min blogg! (För varje 100 kostar det 20 kronor.) Nu måste jag sms:a in 20 kr för att fortsätta...sen du!

 
Ingen bild

Persilja

2 oktober 2007 07:00

Mariakoden: ja, det var ju lite trögt! Haha! Synd att du inte frågade!!!!

Maria-jag blommar: Ja, det kan du göra. Några bilder från mitt singelliv har dock inte jag. För det är 26 år sen och då fanns det verkligen inga digitala kameror. Dessutom bodde jag i en etta i endast ett halvår innan jag mötte Mannnen i mitt liv... Fast det hade ju varit skoj att ha fotat lite mer inredning från alla våra små boenden, första lyan, studentboendet, osv...

 
Ingen bild

Persilja

2 oktober 2007 07:02

Killfröken: suck! Ja, fröken! Jag hade SÅÅÅ fel, visst är det New york!!! Haha ska genast rätta! (Han hade tänkt ta hängbron i LA men tog denna istället...)

 
therre

therre

2 oktober 2007 07:20

Jag gillar att se bilder från Ert hem, det känns verkligen personligt! :)

http://www.therre.se

 
Ingen bild

Persilja

2 oktober 2007 08:35

Therre: Kul att du tittade in!

 
Lisa

Lisa

2 oktober 2007 10:41

Å vilka härligt underbara bilder du visar! Ni har ju haft det jättemysigt fast ni bara bott korta perioder på vissa ställen! Du är ju visst inredningstokig fast du försöker låtsas som att du inte är det!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

2 oktober 2007 12:32

Lisa: Avslöjad! (Fast hur har jag låtsats att jag inte är det? Menar du stökbilderna? Man kan ju vara inredningstokig OCH stökig...)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards