Direktlänk till inlägg 9 mars 2008

Bara en söndag.

Av Persilja - 9 mars 2008 08:38

Ja, kvinnodagen passerade rätt obemärkt som vanligt...

Idag är jag ansvarig för skatehallen så jag måste göra iordning matsäck och ta med stickning och annat att roa mig med i sex timmar. Skojade med sonen att jag skulle passa på att lära mig skejta men då fick han nåt chockat i blicken och protesterade vilt.

Vadå???

Det är nästan så jag verkligen vill börja nu! Hmppff!


Somnade nästan på soffan till den lååånga melodifestivalen med alla sina deltävlingar. Jag hejade på Suzzie Tapper då jag läst att hon har Parkinssons och jag tycker det är såååå strongt att ändå fortsätta sjunga och uppträda. Hennes sjukdom är ganska långt gången och texten i låten var ju ett direkt budskap till hennes nya kärlek. Han satt visst i publiken också så hon sökte hans blick ibland. Det blev starkt på nåt sätt. Någon strof i sången var att han skulle bära henne när hon inte längre kunde gå.

Snyft!

Min farmor hade Parkinssons så jag vet hur hemskt det blir med gåendet och allt. Det är rätt ovanligt att så pass unga som Suzzie får det, men inte omöjligt alltså.


När jag hade sopskåpstävlingen så kom ett bidrag från en Mynta. Hon har nu kommit igång att blogga och jag vill här slå ett slag för henne!

Hälsa på hos henne! Det ser lovande ut! Hon är alldeles ny! Häsla på och ge henne lite kommentarer så att hon känner sig välkommen!




 
 
trollpackan fnissar!

trollpackan fnissar!

9 mars 2008 09:01

Det är väl klart att du ska lära dig att skejta!*fniss* Och då ska du ju ha den där PMS-frisyren*skratt* säg det till sonen;)
Ha det bäst!

http://trollpackan

 
synne

synne

9 mars 2008 11:53

Parkinssons är en skum sjukdom. Vi har ju en artist som har MS, Luise Hoffsten. Det är heller ingen sjukdom man önskar någon.
Man har insamlingar till canserfonden och sånt. Men är det inte lika viktigt att forska på Parkinsson och MS? Jeg bare spör?
Kram Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
cattis

cattis

9 mars 2008 12:20

hej, var in och kikade här eftersom jag så hos Synne att du är så bra :-D Ska kika in hos den nya bloggerskan oxå som du rekommenderar.

Ha en bra dag!
kram
Cattis

http://http/livetsomar.blogspot.com

 
cattis

cattis

9 mars 2008 12:21

fast nu ser jag ju att jag varit inne hos dig förr ju ;-)

http://http/livetsomar.blogspot.com

 
Anitha

Anitha

9 mars 2008 12:24

Jaaa! Jag håller med trollpackan - klart du ska lära dig skejta! Och pms-frisyren är ju bara SÅ rätt! *fnissar hejdlöst*

http://femman.bloggagratis.se

 
/B

/B

9 mars 2008 12:46

vet du, jag satt också,med tårar i ögonvrån, och tänkte på hennes parkinson. Så grymt att veta att kroppen sakta men säkert bryts ned i förtid. En stark låt!

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Anki

Anki

9 mars 2008 14:10

Hej! Gillade också Suzzie Tapper fast Nordman var ju bäst!!! Tyckte det var rätt passande att han vann igår på kvinnodagen med den låten.

http://kiosken.zoomin.se

 
essko (heminnerlig)

essko (heminnerlig)

9 mars 2008 14:33

aha, parkinsons sjukdom, vad tragiskt. Visste inte att hon var sjuk, tänkte bara på att hon gjorde ett bra framträdande och hade en ödmjuk hållning jf med många andra. Läste i några forum om melodifestivalen igår och till slut står det en upp i halsen hur mycket energi folk kan lägga på skadeglädje och hat mot en offentlig person, baserat på det de "vet" om personen privat....tänker förstås på Carola. HOn är ingen idol för mig direkt men jag känner mig inte heller provocerad av henne som så många verkar göra. Trist att folk röstar på motståndare bara för att få ut henne....tycker jag.

http://heminnerlig.blogspot.com

 
Gry

Gry

9 mars 2008 19:16

Coolt att du funderar på att börja skejta, fniss.....Håller med om att du borde ha den där häftiga frillan då, men kanske en hjälm vore bra? Hi,hi.....

Såg när Malou intervjuade Suzzi innan delfinalen, och det är oerhört starkt av henne att delta. Dock gillade jag inte låten och det är ju ändå det det handlar om i den här sammanhangen.... Var i Norge i helgen och missade 2:a chansen. Förstår att Carola och Andreas inte kom med, vilket jag kan tycka är rätt. Tyckte det blev så hysteriskt med deras låt, men är ledse för at den var så- håller nämligen med essko här ovanför när det gäller hetsen mot Carola. Tar avstånd ifrån all trakassering! Sibel är en tjej jag varit imponerad av ända sen hon var med i IDOL, och jag vill gärna se mera av henne i framtiden!

Hoppas du haft en inspirerande dag i hallen ;-)

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

9 mars 2008 19:16

Oj jag hade ingen aning om att hon var sjuk. Om jag vetat om det hade jag förmodligen gråtit floder när hon sjöng. Tyckte annars att det var härligt att Nordman gick vidare istället för Carola. Jag gillar verkligen Carolas sångröst och många av hennes låtar men har väldigt svårt för hennes sätt, att det på något vis skulle vara självklart att hon skulle gå vidare så där lite överlägset. Nej jag blev allra gladast av tjejerna i Caracola, synd att de åkte ut. Myntatjejens blogg verkar lovande. Den ska genast besökas och kommenteras : )
Ha en härlig söndagkväll!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards