Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Persilja - 7 mars 2008 22:08

Det var som fanken!

I vår lilla bloggvärld där jag bloggar (bloggagratis.se) har några riktiga storbloggare börjat blogga. Nämligen Alex Schulman och co. Ni vet de som bloggade hårt på Aftonbladet och kastade skit till höger och vänster. Jag läste de inte då och har inte läst nåt nu heller, så egentligen vet jag inget. Vet bara att det är såna bloggare som ger oss andra bloggare en stämpel på hur vi är. Som om vi skulle vara likadana allihop bara för att vi är bloggare. Men dessa Schulmans har det ju skrivits massor om och de har ju haft otroliga mängder läsare så många har väl varit in och bildat sig en uppfatttning om "hur en bloggare är". Så nu står jag där på listan över bloggare tillsammans med dessa Stureplanskidz...som känns som Aliens för mig. Jag kanske borde läsa bara för att bilda mig en uppfattning.

Av Persilja - 7 mars 2008 21:42

Det märks att man är passé.

11-åringen satt vid datorn och småpratade om det han gick in på medan jag lagade mat. Jag såg alltså inte på datorn. Sonen säger:

Björn Gustafsson är cool.

Tycker du??? sa jag  och kände mig glad! 

Han har snygg "tvättbräda" också!

Va???? Haaar han!???? utbrister jag. (Det minns jag inte. Det är inte det första jag tänker på...)

Jaaa! Säger sonen. Värsta!

Nähä!!!!! säger jag. Mycket förvånad. Har han! Vad coolt! 

Jag funderar inte mer då, men nånstans får jag inte riktigt ihop sonens beundran för Björn Gustafsson.  

Nu fattar jag!

Sonens Björn G.

Min Björn G...
 

Av Persilja - 7 mars 2008 09:30

Vi har nu en kvinnlig partiledare i toppen på Sveriges största oppositionsparti och hon har dessutom ersatt en man som verkligen tog plats och märktes.

Mona Sahlin:

Nå, hur ofta nämns, hörs och märks denna kvinna?

Jag minns knappt alls att hon varit i media. De gånger har det varit mest negativa saker, att hon gjort felbedömningar och bytt ut fel folk i ledningen osv.

Vad håller media på med?

Jo, det som alltid inträffar när en KVINNA hamnar i makten. Antingen häxjakt, eller så tystnad. Två effektiva metoder att tysta en kvinna som tagit sig för långt in i den manliga sfären.

Jag kan vara HELT ute och cykla nu.

Detta är bara mina egna tysta iakktagelser från mitt perspektiv. Jag har inte lusläst alla drakar eller suttit klistrad vid tv-nyheterna. Men med de normala vardagsglasögonen på mig har jag noterat att hon nästan aldrig får nåt utrymme i media. Nästan så att man tror att hon aldrig gör nåt. Att hon är inaktiv. Ett resultat av medias bristande intresse för henne. Medias makt är såååååå stor. Har sagt det förr; media är den största maktfaktorn i vårt land.

Fredrik Reinfeldt syns betydligt mer. Okej, han är statsminister, men han syntes lika mycket som oppositionspartiledare!

Varför är det så här?

Jo, jag tror svaret är enkelt.

Mona Sahlin har ingen snopp.

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards