Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Inredningsångest!!!!

Av Persilja - 18 oktober 2007 18:27

Arrrgh! VARFÖR tackade jag ja till det där tidningsreportaget???

Här är totally kaos och jag har inte många timmar på mig. Det värsta är att jag är så kritisk och jag tycker allt är så fuuuuuult!

Hur kan jag gå med på att låta någon göra ett reportage om vårt hem när det är hur skruttigt och ofärdigt som helst. Svinfula tapeter, fula golv, omöblerat och bara så skruttigt.

Det kommer att bli ett skämt! Årets skämt!

Alla kommer att skratta åt oss! Buhuhuhuhuhuhuhu!!!!

Jag försöker stajla till det värsta men nu har jag kommit till det där läget i självkritikens fas att jag tycker all stajling ser tillgjord ut.

Hjäääälp!

VARFÖR tackade jag ja???????????????????????????????????????????

Det ser inte kloooookt ut hemma hos oss!!!!

Jag fixade sonens säng:

När han kom hem sa han "-Jag vill inte att min säng ska ha kjooool!!!!"

Jag sa: "Men vi kan säga att det är M:s rum."

Aldrig! Det är mitt rum! säger 11-åringen då mycket förnärmad.

Så jag fick göra om! Klart han inte kan ha kjooool på sängen. Suck!

Det här blev han mer nöjd med.

Men ser det inte lite tillgjort ut?

Äh, det är ju bara för att det faktikst är bäddat...

9-åringens rum har jag skippat att måla. Insåg mina begränsningar. Hinner inte utan att dräpa mig. Så jag har försökt trolla bort han skitfula tapet med ett tyg.

Men det ser inte bra ut.

Buhuhuhuhuhu! 

Jag åååååångrar mig!

Men nu är det bara att kämpa på.


Gråt, yl, snyft! Det är syyyyyynd om mig. Jag har inredningsångest!!!! 

 
 
Lilla My

Lilla My

18 oktober 2007 21:12

Du har ju blivit rena inredningshjälten.Vilken tidning är det den här gången??Visst hojtar du när den är ute.Jag gillar din stil och rummen är supermysiga.Sov gott!

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

18 oktober 2007 21:36

Det kommer att gå jättebra, fotografen hittar bra vinklar och ser saker du inte ser och när du ser bilderna kommer du att säga -Är det där hos mig? Vad fint vi har det!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

18 oktober 2007 21:44

Det kommer att gå jättebra! Fotografen hittar bra vinklar och ser saker du inte ser och sen när du får se bilderna så kommer du att säga -Men, är det där hos oss? Vad fint vi har det!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
kicki

kicki

18 oktober 2007 21:46

Va lång tid har du på dej..jag tycker du är helt otrolig som lyckas få ihop det. Du kämpar ju på varje dag med olika projekt..
Kram på dej..kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
IT-mamman

IT-mamman

18 oktober 2007 22:00

Så ja, andas lugnt. Det blir så bra så. Det är klart att expertfotografen väljer de bästa bilderna. Blir det fult, så tar han/hon inte med just dem. Du har gjort det förut och du kommer att klara det igen. Tänk på lördag, då ligger du i soffan och gläds åt att det gick så bra. Lugn och fin nu!

http://itmamman.wordpress.com

 
maloppa

maloppa

18 oktober 2007 22:55

Lilla gumman, har du inte förstått anledningen till att de vill göra ett reportage om dig och ditt hem? Det är ju för att ditt hem inte är likt något annat, det är personligt och fullt av liv och värme och jag tror det absolut behövs fler reportage om sådana hem också idag när det är så mycket minimalism och rena linjer. Jag och många med mig gillar din stil även om sonen motsätter sig *ler*. Du har inget att oroa dig för, är övertygad att de skavanker du ev har i ditt hus kommer de inte märka eftersom du säkerligen kommer charma dem totalt.....

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Victoria

Victoria

19 oktober 2007 07:55

Amen allting ser ju alltid jättefint ut hos dig!! Håller med maloppa om att anledningen till att de valt dej och ditt hem är ju just att det är personligt och mysigt, det kommer att gå jättebra ska du se! Jag är också nyfiken på vilken tidning reportaget kommer i?

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Victoria

Victoria

19 oktober 2007 07:57

Glömde ju - bara älskar tyget med flodhästar och speciellt så som du har satt upp det - jättefint! Är det också ett loppisfynd?

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
pjöllermaja

pjöllermaja

19 oktober 2007 09:12

Det kommer att gå hur bra som hällst!!! vilken tidning ska du vara med i? så man kan stödka lös nr försäljningen =) och kom i håg! ett levande hem är mycket mer intresant att läsa om än ett sterilt, och det har ju du!

http://pjollermaja.blogspot.com

 
Ingen bild

Ann-Charlotte

19 oktober 2007 09:39

Jag brukar läsa din blogg varje dag och jag kan bara instämma i vad alla ovan skrivit. Det är ju för att ditt hem är unikt som det är så himla mysigt. Jag skulle önska jag vågade själv inreda lite mer efter hur jag är. Tack för att du skriver och delar med dig av i mitt tycke det mysigaste hemmet på nätet.

 
Jenny

Jenny

19 oktober 2007 09:51

Det kommer att gå superbra!!! Ditt hem är ju så häftigt, personligt och varmt! Jag är övertygad om att det kommer bli ett kanonreportage!
Ha en skön helg! Kraam!

http://www.seasidelivingbyus.blogspot.com

 
Clara

Clara

19 oktober 2007 10:20

Det kommer att bli ett kanonreportage....med färgstarka och hemtrevliga bilder...jag lovar!!! Dwet blir ju dyrt för Clara det här....nu måste jag ju köpa Mama också...nu får det snart vara slut på dom här hemma hos-reportagen :=) Kram från Clara.....tokfia där!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

19 oktober 2007 11:05

Vilken tidning är det? SÅ spännande!!
Jag(och fler med mig)vill se mera från ditt hem och den som inte hittat till din blogg,måste ju också få ta del av ditt hem(som vi lyckosar får göra).Jag är trött på att dyra & heldesignade hem,vill se mera personliga,smakfulla & hemtrevliga hem i tidningarna.Tror att jag ska starta en egen tidning med såna reportage...du får vara med i första numret,OK? *S*

http://iverashus.blogspot.com

 
Therre

Therre

19 oktober 2007 12:39

Men så kul! Ska du vara med i Vår bostad i NSD eller vad blir det för reportage? :D

http://www.therre.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards