Alla inlägg den 1 april 2009

Av Persilja - 1 april 2009 19:40

Mmmmh!!! Dagens middag var delikat. Jag gjorde en hel plåt med ugnsbakad gul lök. Man skär de i halvor, lägger de på plåt med grovsalt, och bakar i över en timme. Det blev Mannens, min och sonens tillbehör istället för potatis. Jag kan få ett rent begär efter denna enkla rätt. Det är sååå gott!!!

Mums!  Fast man blir törstig för de suger åt sig en del salt. Det är det som är gott tror jag, sältan mot lökens sötma. Jo, löken blir mild och söt av bakning. Inte stark alls. (Men fan vad man fiser efteråt. Övervåningen lär vara brandfarlig i natt!)

Efter maten satte jag och dottern igång operation ommöblering. Japp igen.

Det blev bra och fick en ny funktion! Sängen hamnade där den varit många gånger. Det ÄR nog bästa stället börjar vi så smått inse. Det randiga tyget där på dynan från en soffa ska få sig en makeover.

Här gillar dottern att mysa. 

Nalle har fått dotterns bebiskläder och avlagda strumpor.


Nu gillar hon allra mest de kläder som brorsorna har. Tänk vilken tur! Hon tycker det är toppen att få deras tuffare t-shirts. Hellre Homer än KittyKat tycker hon sen en tid. Alla KittyKat tröjor ligger oanvända i garderoben.

En ny sittplats, kanske läxplats blev det också.

Huset är, utom i dotterns rum, ett kaos utan like. På bilden nedan ser man kanske inte så mycket stök, men tro mig, det ligger prylar överallt. Tur vi har städdag imorgon!

Då jädrar ska här städas!!!

Och för att få inspiration ska jag nu se Rent Hus.

Av Persilja - 1 april 2009 13:16

Tänk vad allt sker på dagen ett år efteråt. Här tjatar jag om min pms och kolla vad jag skrev om i fjol. Har heeeeelt glömt bort det där!!!!

Vad dum jag var som inte ställde upp!!!!!

Nu hade jag vågat!

Av Persilja - 1 april 2009 07:08

Igår städade jag HELA huset. Från topp till tå. Skrubbade badrummet, dammsög alla husets väggar, torkade väggar och golv. Dammsög möbler. Skakade mattor och fejade och grejade.

Det är skönt med sånt. Vårstädning kanske, inte för att våren gör så mycket för mig. Håller sig mest undan. Men en sån här städning av hela huset kanske lockar fram våren?

Badrummet är nu så fräscht så fräscht! 

Likosm hallen:Kuddrummet, där vi kör yogan. Eller kanske mitt pmsrum? Just det! PMS-rummet!

Vardagsrummet är pedantiskt. Vi har gjort oss av med en massa onödiga saker som böcker och teve och sånt. Sovrummet är en fröjd.

Och kontemplationsrummet.

Ja HELA HUSET är numera ett under i ordning. 

Det är såååå städat!Jag tror banne mig vi ska flytta in! 

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards