Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Persilja - 3 augusti 2007 23:20

Åååå, jag har blivit utmanad från två håll. En ÄRA utan dess like. Jag är mycket hedrad och glad över att ha blivit utvald av Maloppa och Maria-jag blommar.

Nu har jag dock ett dilemma att välja ut fyra och med andra ord välja bort de övriga. Jag pallar inte det. Och dessutom har många redan varit med en runda. Så förlåt Maloppa och Maria men jag passar. Jag säger så här istället: klicka på vem ni vill i min länklista så hittar ni absolut någon ni fastnar för. Det finns så ofantligt många bloggar som är bra! Jag har mina favoriter, ni vet ju själva vilka ni är, och det är en hel del, men det finns dessutom ännu fler! Världen är full av bra bloggar! Tänk vad många människor som sitter och skriver och lägger ut bilder och skapar sina egna världar. Vad härligt det är!

Ett bra tips att hitta nya bloggar är ju att gå in på någon favoritblogg och så klicka in sig på deras favoritsidor. Det brukar ju vara liknande sidor man hamnar på. Det blir liksom ringar på vattnet som aldrig slutar pulsera.

Imorgon är det auktion här i byn. En riktig gårdsauktion. Jag ser fram emot den! Ska stiga upp och gå på visningen till klockan 10. Kameran följer förstås med!

Så bäst att inte nattuggla för länge ikväll.

Har förresten nu tömt de sju extra kartongerna.



Av Persilja - 3 augusti 2007 17:46

I natt trodde jag det var klart!

Men så kommer maken in och frågar om han ska köra in de övriga flyttkartongerna med böcker till vardagsrummet. (iiiiiiizzhhhhhh!!!)

Jag fick nästan spatt. Men behärskade mig och frågade lugnt och belevat "vilka övriga kartonger".

"Ja, de sista tillbokhyllan!" svarar han som om det vore det självklaraste i världen...

Så nu står här, framför en pedantiskt ordnad, nästan knökfull hylla, sju stycken ouppackade kartonger med hyllinnehåll.

Wish me luck... 

Av Persilja - 3 augusti 2007 00:40

Mitt i natten har jag precis blivit klar med ett uppackningsprojekt. Känner mig nöjd och duktig och ryggen värker. De sista kartongerna med böcker är uppackade! Jippi! De har stått på mogning i garaget. Hyllan var full när jag började och jag hade då  sju stycken flyttkartonger att packa upp. Jag har stuvat och packat och rensat och jag känner mig urduktig då jag lyckats rensa bort två fulla flyttkartonger med böcker. Jag har lyckats klämma in fem flyttkartonger med böcker tack vare noggrann stapling. Just nu ser hyllan pedantiskt ut. Så gör den inte länge till eftersom alla går och plockar böcker och sitter och bläddrar. Det känner jag djup tillfredsställelse över-när något av barnen tar en bok och sätter sig och bläddrar eller läser. Då har jag dels lyckats överföra ett bokintresse vilket är en glädje man har hela livet, dels har jag lyckats möblera så bra att det känns lockande för dem att sitta och läsa, dels har jag lyckats uppfostra dem så att de verkligen tar sig RO att sitta ner med en bok. Det är tre saker att glädjas åt! Då gör det inte ett smack att hyllan inte länge kommer att se ut så här pedantisk.

Här kommer den nu i ett betydligt mjukare och mer inbjudande sken:

Jag föredrar blixtfria bilder, även om skärpan blir därefter. Det blir så kalla hårda bilder med blixt.

Men NU är jag så trött att jag stupar i säng! 

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards