Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Persilja - 22 augusti 2007 08:54

När jag har mycket att stå i, vilket är ungefär alltid, blir jag glömsk.

Jag är alltså alltid glömsk.

Senaste tiden har jag dock börjat oroa mig för mig själv.

Hör bara:

Igår, första dagen hemma utan barn skulle jag steka upp lite palt till mig själv. Slog på plattan, snörde i palthacket och sänkte värmen och passade på att springa till datorn och skriva en stund.

Försjönk fullständigt i mina funderingar när jag hörde några konstiga ljud från köket/hallen. Efter femte sjätte spraket eller smällen började jag fundera om det var i proppskåpet det gick blixtar. (Vi har nämligen råkat ut för det förra helgen då Luleå Energi fick göra en akututryckning och koppla om en kabel som inte betedde sig bra. Sorry sidospår.) Jag ilade till proppskåpet när det hördes igen och hör då att ljudet kommer ifrån köket.Blir fullständigt överraskad över att det var palten som gav ifrån sig ljud, eller rättare sagt oljan jag stekte i som blivit för varm och sprätte. Vilken tur att den signalerade! Jag hade totalt glömt bort att jag lagade mat!

Blev lite skraj för mig själv.

Jag glömmer nästan alltid att ta med lappen jag skriver när jag ska handla och glömmer alltid vad de stod på den. (Tack för att jag lever i mobiltelefonens tid!)

Jag glömmer OFTA att packa barnens gympakläder, skicka med frukt, få med läxböcker och så vidare.

Hela sommaren har gått utan att jag kommit ihåg att ringa den där firman som kommer och byter stuprör och skräddarsyr dem efter husets längd så att de blir skarvfria. Tänker tanken varje kväll. På morgonen är den bortblåst.

Jag vet att det bara är en fråga om att skaffa sig rutiner men är man en sån här människotyp som jag så är det svårt att ändra sig. Oftast går det ganska bra ändå. Fadäserna är inte alltför många.

Trots allt.

Men så senil som min man varit en gång det blir jag aldrig! Han åkte iväg för att lämna igen ett släp på OKQ8. När han kom fram till macken hade han släpet kvar hemma!

Gissa om vi två kom ihåg vår bröllopsdag den 15/8???

Jag kom ihåg det igår när jag lade in bilden på vårt bröllopsskåp. Nåja, det är ju ingen av oss som blir sur då. Båda är lika glömska.


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards