Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Svooosch! (Där stack den...pms:en!)

Av Persilja - 24 februari 2009 22:00

Paket med posten är världens mest effektiva humörhöjare! Idag kom ett paket från Danmark. Från söta Frk Fryd. Hon är inte bara söt utan begåvad med både stor skaparglädje, fantasi, flit och sist men inte minst humor.

För VEM annars kommer på att göra ett pms-hårband till mig???

Jag menar det GÅR ju inte att gå omkring och vara sur och tvär med det HÄR på skallen!!!hahahaha!!!

Jag behöver bara gå förbi en av husets många speglar för att brista ut i gapflabb. Och barnen och Mannen och hunden kan ju omöjligt ta mitt gnäll och skäll på allvar med denna grunka på skallen. Tack Maria!

Paketet innehöll även två tavlor av henne. Jag har en sen förr och nu har jag TRE konstverk av damen! Hurra!Dessutom var paketen inslagna i snygga papper. Bland annat detta.

Klar humörhöjare det också för en pappersnörd som jag.


Ett bra sätt att vara snäll mot sig själv när man är låg och bär omkring på dessa förhatliga pms-hormoner är (förutom att öppna paket) att laga god mat. Att verkligen lägga ner själen i matlagningen. Det är inte ofta jag hinner/orkar det, men idag tog jag mig tid. Lagade alaska pollock med dubbelpanering. Dvs först doppar jag fisken i ägg, sen i vetemjöl, sedan i ägg igen, så i riven parmesanost och slutligen i kokosflingor. Sen steker man detta i några minuter och får de allra godaste hemgjorda "fiskpinnar". Till detta hemlagat potatismos till barnen och till Mannen och mig och äldste sonen spenat stuvad med cremefraiche och en sallad på salladsblad och valnötter med en skvätt god olja och mild balsamvinäger över.

Imorgon kväll blir det ÄNNU godare mat direkt inspirerad av världens bästa matblogg. Mina föräldrar och min bror ska då äta hos oss och föräras fläskfilé på kronärtskocksbottnar med ett lock av bearnaisesås, halva tomater med ett lock av persilja och parmesan i smör, haricots verts knyten lindade med bacon. Mmmmh! (bild lånad av Fettbramatbloggen.)Om någon ännu inte förstått det så är jag HUNGRIG!!! Borde nog ta en hårdbrödmacka innan sänggående annars kommer  jag att drömma mig genom alldeles för många menyer...


 
 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

24 februari 2009 22:52

HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! Jeg triller rundt på gulvet her, hvis du får bare tilnærmelsesvis samme reaktion af det pandebånd, får du aldrig mere PMS !
Guuuuud, hvor er det sjovt det her. Havde måske forestillet mig, at du skulle sætte pandebåndet /hårbåndet en smule længere op på hovedet, men ser den gør nytten der også (fniiiiis).
Jeg er glad for, at du blev glad for tavlerne også :-) (og papiret selvfølgelig, det havde jeg faktisk ikke tænkt på).

Sweet dreams, her er det ved at være sengetid.

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

24 februari 2009 22:57

Hej!Haha kunde inte hålla mig från skratt när jag såg hårbandet :) Vilken rolig grej hon har kommit på.

http://inredningikalix.blogg.se

 
Evelina

Evelina

24 februari 2009 23:10

Tack för ett roligt skratt och alla fina inspirationsbilder. Skall till Ikea och köpa moppebyråer tack vare dig. För inte tapetsera i vårt hus då vi hyr du har verkligen visat att det finns annat som kan tapetseras !

http://www.evelinabloggen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica R

24 februari 2009 23:15

:-)
det var härligt med ett pms hårband... det skulle minsann behövas här med. OCH många speglar:-))

jag är glad i din blogg, den gör mej glad. Det är rätt kaotiskt runt mej just nu så jag njuter av din skaparglädje! tack för du delar med dej!
kram Monica R

 
Camilla

Camilla

25 februari 2009 01:35

Underbart! En spinoff på detta inlägg: du åker och handlar med den på huvudet och en dold kamera? Bara en idé. =)
//Camilla

http://www.hattematte.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

25 februari 2009 07:31

Nämen gu så tjusigt! Inte kan va less när man har ett sånt där fint hår/pannband :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Drops

Drops

25 februari 2009 08:26

Thi-hi-
Fikk meg en herlig fnis her på morgenkvisten. Helt herlig. Ja frk Fryd er kreativ. Og det at hun visste akkurat hva du trenge også da. Kjempefint.
Så fine bilder hun har laget også da.
Drops som ønsker deg en herlig dag=)

http://ninasdrops.blogspot.com

 
Det Forkromede Overblik

Det Forkromede Overblik

25 februari 2009 11:41

Fantastisk... Lav 11 af dem til landskampen mod Danmark i foråret, så har I allerede vundet;-D

http://www.overblikket.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

25 februari 2009 15:04

Hei søte snille Persilja! det er klart du ikke skal unskylde at du ikke har oversikt over alle dine medbloggersker til enhver tid..Jeg er superdårlig på å besøke andre bloggere nå jeg også..Har rett og slett ikke overskudd. Ingenting er forandret hos oss og det tærer virkelig på oss nå på 7 uke, men venninnen har samme sykdommen så vi er i hvertfall to foreldrepar som kjemper sammen for å få hjelp..
Så heldige vi er som kjenner snille Maria Frk.Fryd..PMS hårbåndet er jo til å dø av glede av..Nyyydelig er det men jeg fniste høyt av bildet ditt hihi!!! Men jeg er sikker på at dere har helt rett..Det er jo umulig å være sur når man går rundt med et sånt hårbånd :))Ha en fortsatt fin dag!
Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards