Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Släng dig i väggen svacka!

Av Persilja - 24 februari 2009 06:50

Pms, depp, trötthet, inspirationssvacka, whatever, kastar jag nu in i väggen och skiter i.

Jag brukar ju bli så här så jag fattar inte varför jag måste bli en sån dramaqueen?

Men det kom ju så många fantastiskt söta och rara och snälla och peppande kommentarer så det var nog ett smart drag. Vem kan vara i en svacka med så många glada hejarop? Nä, har har ni en som kravlat sig upp. TACK alla rara läsare för att ni finns och visar er ibland. Det är verkligen, verkligen guld värt!!!

Jag blev så inspirerad att jag sket i mitt löfte till mig själv att sluta tapetsera saker, för så länge jag tycker det är bra terapi, tycker det blir snyggt och resten av familjen inte skriker stopp kan jag ju fortsätta!

Så jag gav mig på en dörr. Samma dörr som den här fast andra sidan.

Och voilá, jag tror den blev det bästa jag gjort!!!
Jag blev skitnöjd! Jag höll mig till en liknande färgskala den här gången. Så enkelt. Dörren var väldigt ful innan med hål till och med.
Säga vad man vill, men någon dussindörr är det inte. Denna dörr syns inte annat än från makens skrivbord som skymtar och när man stänger dörren till sovrummet, men det är ytterst sällan. Så det är ingen dörr som någon annan ser. Tyvärr! Min experimentdörr som blev så bra! Om någon undrar vad det är som syns uppe i högra hörnet så kan jag berätta att det är en avbruten del av en garderob som var skruvad in i dörrkarmen. Skruven är hlet omöjligt att skruva ur så brädan hänger där den hänger. Det enda som behövs är att ta en järnsåg och såga av skruven, men det har gått troll i detta. Vi glömmer och glömmer och glömmer och kvar hänger brädan och ser idiotisk ut. 


Fågeldramat utvecklade sig så att istället för att Scottie Pippen hittade in så sökte sig Tutti frutti ut. Vi hade då två fåglar som flög omkring och sökte buren.

De landade lite varstans, här sitter de uppe på murspisen. Här syns verkligen hur ful spisen med sitt fuskmexitegel är. Gipstaket är inte mycket bättre. Jag VET att det sitter ett gammalt vackert tak därunder, men i den frågan är Mannen så envis. Tänk vad mycket han går med på, varför inte också gå med på en så självklar sak som att plocka bort ett fult gipstak och ta fram det vackra gamla trätaket???  Envisa karl!!! Men jag har inte gett upp! Det kommer! Han ger med sig!

Sent på kvällen hittade båda birdisarna sin ingång. Helt plötsligt. Som att de vetat om var den var hela tiden. De bara spelade förvirrade...?


 
 
Ingen bild

maria

24 februari 2009 07:57

ååhh!!!den där dörren blev ju bara så himla fin.jag e kär!!
hm...funderar på om jag ska härma lite igen och göra en sänggavel eller nått.
kram

 
susanne

susanne

24 februari 2009 08:47

blev jätte fint:) mest personliga dörrarna som fins!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Drops

Drops

24 februari 2009 09:30

Hallå!
Så mange fine innlegg siden sista jeg var innom deg.
Digger tapetseringene dine.. Stå på You go girl.. Go go go... Det er slikt jeg får inspirasjon av skjønner du.. Å blant annet titte innom deg her...

Har nettopp kjøpt meg en lik liten krakk som du har trukket om og malt jeg og. En liten søt sak. Den skal snar få makeover her hos meg.. Jeg gleder meg jeg gleder meg.

Ha en stressfri dag da du.
Skikkelig god klem fra Drops som var innom deg denne tirsdagsmorgen

http://ninasdrops.blogspot.com

 
rosalucia

rosalucia

24 februari 2009 10:48

Dörren blev skitsnygg!!!! Det är väl klart du ska fortsätta tapetsera...varför sluta, när du nu gillar det. Och fint blir det ju!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

24 februari 2009 15:19

maria: härma mig gärna!!! du är min förstepeppare!!! tack för det! ;D

susanne: Ja, dess like lär inte finnas. ;D

drops: Ska bli kul att se!

rosalucia: hihi, kan man klä in ett helt hus tror du? :D

 
Tant Grön

Tant Grön

25 februari 2009 07:33

Åh, så snyggt! En lappdörr! Har varit sugen på en lappvägg sedan jag såg en på Pink fidays blogg, men vart? Det skulle isf va i källaren, när vi nu blir klara där nere. Just nu kommer man inte ens åt väggarna för allt bråte :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards