Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Vilken hemsida!!!

Av Persilja - 15 januari 2009 10:49

Tack vare en kommentar, (Tack ålillavickevire!), fann jag en hemsida som verkligen hade mycket kul!

Vet inte om det är solen som lockar fram längtan efter pasteller eller om det är tröttheten på julens mer murriga färgskala som nu gör att jag exploderar i kärlek och längtan efter glada vårliga färger.

Turkos, rosa, ljusgrönt, gult, lila. Det är ju inget nytt hos mig, men de lockar extra mycket nu när vår och sommar är i antågande. (Här snackar en optimist, vi här uppe får vänta minst tre månader innan det är det minsta vårligt!)

 

De här blåa möblerna får mitt hjärta att klappa lite fortare. Rumsavdelaren där skulle verkligen lösa sybordsstöket på några sekunder. Pling plong på dörren, svisch, fram med rumsavdelaren och så kan jag öppna dörren utan att skämmas...Undrar hur många jag behöver...en för diskbänken, en för tvätthögen, en för skohallskaoset, en för matbordsröran, en för sybordet, en för varje obäddad, knölig säng, en för soffan med inte bara ofluffade kuddar utan kuddar på golvet och sockar och brickor med fika och...Nej, rumsavdelare löser nog inget för mig. Jo, om jag tar rumsavdelaren och bär framför gästen hela tiden...

De här snygga kvastarna skulle däremot lösa mina kaosproblem. Sopa ut skiten bara!


Släck i taket och tänd ljus...är en annan lösning på stök...(Ser ni vad färgen på ljusen kan bestämma karaktären på ljushållaren. (Med vita ljus upplves den mer som rustik och stilren.)


Lila...mmmm...lovelylila. Stolen med prickar är inte heller fel. Härliga färgkominationer!


  Snygg kökshylla!!!

Härligt! Kul att sängen inte står MITT framför fönstret. Me like! Lite busigt sådär. 

  Den här sängen hade karaktär. Både tuff och romatisk i ett.

Lille Pippen (det blir nog det?) behöver konsoller till sin bur för att komma högre upp undan blodtörstige (not!) Pommac. Måste ju se livsfarligt ut när Pommac nosar på buren med en nos som är lika stor som hela Pippen själv nästan.

Jag älskar när utemöblerna är lika färgglada som blommorna i rabatten.

Eller själva krukorna.

  De HÄR vinner priset för det jag mest vill ha på den hemsidan! De tog mig med storm. Tänk så välkomnande att ställa ett led med blompinnar så här på parad. Så välkomnande! VILL HA!

Besök Car möbel om du vill se mer!

 
 
Andie

Andie

15 januari 2009 11:37

Eftersom du antagligen får vänta ganska länge tills våren och sommaren så förstår jag att du vill göra vår och sommar inomhus så länge för att få njuta av känslorna som dessa årstider medför. Det var jättefina saker!

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
kardemomme

kardemomme

15 januari 2009 11:37

Hei Persilja :) Her blogges det intensivt ser jeg..Hvis jeg ikke rekker innom deg i løpet av dagen har du blogget deg laaangt avgårde :)Her sprudles det over av lekre lyse vårfarger..Den gamle stolen med rødt stoff og prikker skulle jeg gjerne ha hatt!!
Det er så mange fristelser der ute at man kan bli helt forvirret..Den ene dagen vil jeg ha pastell og den neste dagen vil jeg ha sterke pop-farger..Ha en kreativ dag videre :) KLEM fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
agata

agata

15 januari 2009 18:45

Vackra färger! Vilken toppenlänk! Nu hittade jag mycket inspiration till den fortsatta renoveringen.

http://agata99.blogspot.com

 
rosalucia

rosalucia

15 januari 2009 20:26

Å vilka härliga bilder, å färgerna....
det är nog julen som drivit fram den här längtan efter pastell och vitt.
Man är mätt på mörka mättade plommon- och röda nyanser å glitter.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

JennyAnn Lindberg

22 januari 2009 15:48

Tack för all inspiration som du letat fram som inspirerar även mig. En turkos stol. En järnsäng. Det behövs inte mycket för att få lust att ta tag i sitt eget hem. Jag målar gamla fula slitna grå garderobsdörrar vita, det känns lite trögt..... men det blir ju så fint. Behövde ett inspirations avbrott. Tack för att du delar med dig och sprider glädje på nätet. Nu går jag ner och målar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards