Direktlänk till inlägg 21 mars 2007

Bekännelser från en avundsjuk!

Av Persilja - 21 mars 2007 19:07

Jag brukar inte bli avundsjuk. Jag brukar anstränga mig för att inte bli avundsjuk. Jag orkar inte slösa energi på att vara avundsjuk. Men OM jag nu blir avundsjuk så förösker jag ignorera känslan och undvika objektet så försvinner avundsjukan förhoppningsvis.

Men nu är det en BLOGGare som jag är avundsjuk på!

Jag tänker INTE länka dit och jag tänker INTE tala om vem det är-för då kommer varenda kotte att sluta läsa mig eller ännu värre börja jämföra mig med denne bloggare.
Denne bloggare är så jäkla bra och begåvad och lyckad och snygg och glad och rolig och INTELLIGENT så jag blir helt matt. Dessutom lyckligt gift (om nu skribenten är ärlig) och värst av allt superbegåvad som förälder. Deras barn är välartade och intelligenta och kastar ur sig smarta/roliga/gulliga kommentarer så att bloggaren kan skriva om det. Hela familjen är involverad i bloggvärlden, partnern, pappan, syskonet, kompisar, vänner, bekanta.
Denne bloggare är alltså inte ens anonym och skriver ändå dråpligt om sin familj och livet.
Allt är så perfekt så man blir fan gaaalen!!! Och alla problem är så käcka och härliga. Inte ett moln svävar över denne människa.
Jag kikar in ibland-men avundsjukan gör att jag inte går in så ofta. Men varje gång blir jag helt klistrad och läser och irriterar mig på att det är så bra!

Visst är det lågt!
Visst är jag usel.
Jag borde ju tipsa alla om bloggaren med stort B.
Men det tänker jag inte göra.
Ni får hitta dit själv.

Så det så!
Jag är
AAAAVUUUUNDSJUUUUK!!!!!!

Bild lånad från denna.

 
 
Åsa

Åsa

21 mars 2007 19:37

OJOJOJOJ! Det var värst!

http://mimosan.bloggagratis.se

 
Hundbiten

Hundbiten

21 mars 2007 19:50

Hahahaha :) Om det kan lugna så tycker jag personligen att din blogg är väldigt underhållande; hysteriskt rolig emellanåt. Vem det än är som du tror ska bräcka dig så kan jag lova att jag förblir en trogen läsare ;)

Och för den delen, om allt är sådär perfekt som du beskriver det, så finns ju alltid risken att det blir rätt platt och trist?

Jag hejar på dig :)

http://www.hundbiten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

21 mars 2007 20:12

TACK för berömmet!!! Fiskade jag inte lite efter det? Va? Men den satt fint, tusen tack för dina ord!!!
Jag ska frossa i din blogg. Så att jag sparkar mig i baken och köper den där pudeln som jag längtar så efter!!! Men jag har nåt virus i min dator för jag får sällan upp bilderna hos bloggagratis.bloggare
Ska gå in hos dig igen för att se om jag ser nåt. Nån som känner igen problemet?
Har inte sett bilderna hos Clara på hela dan heller!

 
IT-mamman

IT-mamman

21 mars 2007 20:38

Du har hittat Lotten! Erkänn! Fast jag vet inte om de är så perfekta? Men de bloggar allihop i familjen och det är en kanonrolig blogg. Men din är askul, så deppa inte. Jag är avundsjuk på dig och har ändå med dig i min bloggroll. Vi gör alla så gott vi kan! :-)

http://itmamman.wordpress.com

 
Lotten Bergman

Lotten Bergman

22 mars 2007 09:31

IT-mamman har ju helt rätt. Inte ett dugg perfekta. Jag bara ljuger ihop den ena historien efter den andra. I själva verket är jag ... hm ... hm ... äsch. Vi är nog perfekta förresten.

(Nu petar jag mig i näsan och kletar fast kråkan under stolen som jag sitter på. Klafs. Mhm. Mysigt.)

http://www.lotten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards