Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Persilja - 10 januari 2008 18:12

Vad ska man med mediciner till när man har så fantastiska bloggkompisar???

Era underbara kommentarer kan ju dra upp en ur det svartaste djupa hål!

Gulliga ni!!!

Tack för att ni finns! 

Av Persilja - 10 januari 2008 09:47

Alla kommer vi väl då och då till såna dagar då allt känns meningslöst. Jag kommer dit var tredje vecka eftersom min (j***la) menscykel är så kort. Det stavas alltså pms.

Trots att jag vet hur det brukar kännas och vet att det går över och vet att det bara är en kemisk substans som kvaddar för mig så gör ju den där substansen likafullt att jag blir deppad. Visst tänker jag att det går över ta´t lugnt osv men det är ju ändå så idag och imorgon och kanske i övermorgon. Särskilt många knep finns det nog inte. ÄVen om choklad och godis kan trösta för stunden så hjälper det ju inte. Däremot borde jag ju prova de olika naturmedel och medicintips jag fått av er i olika kommentarer. Men lika snabbt som det kommer lika snabbt glömmer jag bort känslan när den inte anfaller mig och då glömmer jag att införskaffa medikamenten. Det ångrar jag till exempel nu.

För just nu känns allt piss.

(Jaja, du som tycker att jag har allt jag önskar mig som du skrev i en kommentar-jag vet-men jag tänker ändå skriva om att jag mår piss!)


När jag var på Lindex igår och såg alla underbara kläder och såg priserna, under 100 spänn det mesta, då blir jag lite matt å mina kreativa vägnar. Att sitta och skapa barnkläder och sy själv och försöka sälja känns tämligen meningslöst. Herregud, det finns ju ett megautbud därute! För inga pengar. All min inspiration och lust att sy och skapa är på noll. Zero. Har provat sätta mig framför maksinen men inget blir gjort. Det känns meningslöst. Trist när det känns så. Av erfarenhet vet jag att det inte är någon idé att jobba med det heller för aldrig blir det så fel och konstigt som när jag lider av pms. Det är bättre att spara sig till kraften och lusten återvänder. Om den gör det. Men det där sista var nog pmsindränkt. Nog gör den det. Det brukar ju göra det-varför skulle det vara annorlunda nu.

Ska nu försöka finna någon mening med något...diska till exempel, eller bokföra, eller dammsuga...

Wish me luck. 

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards