Direktlänk till inlägg 17 mars 2007

Rumpan som växte fast i stolen...

Av Persilja - 17 mars 2007 15:04

Försökte mig på sängläget, men har man myror i bena. Herrejisses jag har ju int feber eller nå. Ligga och dra sig i sängen...(man är väl ingen ynklig karl heller...fniss!) (Förlåt alla män att jag drar er över en kam!)
Nej, surfa runt på nätet och för en gångs skull få göra det utan dåligt samvete över vad som inte blir gjort istället. En sån chans kan jag ju inte missa! Nu är jag SJUK! Jag vilar! Jag får inte störas, hihihi-gå till pappa-mamma vilar. (jiihoo!)

Hittade detta med egna etiketter på tepåsen. (Tappade länken tyvärr och mitt minneskort har lite virus tror jag för inget verkar fastna på´t!)
När jag läser det, och känner den entusiasm det skrivs med, blir jag för ett kort ögonblick GRYMT avundsjuk på att ha så mycket tid över att jag skulle kunna sitta och göra nåt sånt. Haha! Det är så sött! Så otroligt entusiastiskt! Jag vill hitta tillbaka till den tiden!
Och ändå inte.
Jag vill inte byta bort det kaos det medför att ha en hoper ungar. Jag älskar det. Men visst önskar jag mig dagligen mikropauser där alla andra tog timeout medan jag hann ikapp där bredvid.
Men jag har ett surrogat för det. Bloggningen. Det är mina mikropauser. Som jag tycker tenderar bli allt längre. Makropauser? Måste nog ta och bestämma mig för att ha datorförbud då och då.
Så jag hinner leva däremellan.

Har lagat renskav åt familjen och ska nu sätta mig i min läsfåtölj och bläddra i några trädgårdsböcker. DET är bästa medicinen!
Eller så syr jag. Har en massa filurer, lapptäcken, lappningar och andra roliga saker som inte är klara...

 
 
IT-mamman

IT-mamman

17 mars 2007 16:12

Å, vad jag känner igen mig i vad du skrev! Det är sånt som gör bloggläsning så roligt!! Har ju bara (he he) tre barn, men jag känner att tiden inte heller finns. Har otroligt dåligt samvete när jag sätter mig vid datorn, särskilt som familjen pikar mig så ofta de kan. Tur att man fick vänja sig sakta vid att egentiden försvann när första barnet kom. Hade man fått tre barn i olika åldrar på en gång, hade det varit svårt att palla. Men vad tråkigt det var innnan barnen kom.. Jag vil ändå inte byta bort det här livet. Men en egen helg med maken hade inte varit dumt. :-)

http://itmamman.wordpress.com

 
maloppa

maloppa

17 mars 2007 21:18

En till som känner igen sig, sitter på jobbet o hostar, borde vara hemma i sängen. Varför är man så envis....
Underbart "Extreme home makeover" reportage du gjort, kul att se att det går att åstadkomma så stor förändring med små medel.
Krya på dig!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Liten

Liten

17 mars 2007 22:53

Men var tog min kommentar vägen då om dina före och efter bilder. Jag måste ha tryckt nåt fel...

Hur som helst.. Du har ju jobbat på som en galning. Beundrar dej verkligen som orkar med sånt där. Och fint blev det oxå och så hemtrevligt. Du har verkligen blick för det som är fint och mysigt!
Kramar

http://liten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards