Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Persilja Snickrar-del 2.

Av Persilja - 19 augusti 2009 21:26

I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE you tant GRÖN!!!

Jag blir så glad när någon verkligen är intresserad av mina projekt!!! (Ja, jag förstår ju alla er andra 99,9 procent som (***gäääääsp****) inte är det) men JUST DÄRFÖR blir jag så hjärtinnerligt glad när den där promillen (ja, just DU Gröna käääära Tanten) visar ett sånt brinnande intresse.

Så här kommer det nu, bara för dig, greenlady (alla ni andra får titta också om ni vill) den superduperhelcrazytokiga sänggaveln:


Taaaaadaaaaaa:

Alldeles puuuurfärsk. Jag torkade bort sista limfläcken för 2 minuter sen. Så den ses inte på plats och göres ej rättvisa. Så imorgon ska jag sätta den på plats och då gäller det. Blev det en flipp eller en flopp!???


Först sågade jag nya vågor.Provade hur den passade och var hyfsat nöjd. Bättre än monsterstampe iallafall. 

Jag var faktsikt grinfärdig när jag skulle tapetsera. Först var jag tvungen att tänka tänka hur jag skulle kunna få till vågorna på tapeten. Kom till slut på att jag skulle lägga dem under gaveln och rita av vågorna. Lade våderna kant i kant med mönsterpassning men hur svårt var inte det när gaveln låg ovanpå och tapeten med mönstret mot golvet!!! Jag kämpade som en furie och trodde att jag klippte till våderna perfekt, men så när jag stod inför faktum, med färdigklippta limmade våder och började tapetsera, ja då insåg jag att det inte blev så bra finish. 

Då tänkte jag förstås "Vaaaaaarfööööör kunde jag inte nöjt mig med en rak kant??" Men vågelivågad var den och snett och vint var det så slutresultatet ser för närvarande ut så här...

Grrr!

Men jag är inte den som ger upp!

Nope. Detta löser jag.

Imorgon. 

Då är finishen tiptop och gaveln på plats vid sängen. 

Skulle inlägget utebli kan man förmoda att jag fått ett frispel och vrålande humpat gaveln ur huset och haffats för förargelseväckande beteende. Eller nåt.


 
 
Ingen bild

Linda

19 augusti 2009 22:23

Vilken fräsig gavel du gjort! Blir inspirerad av att göra en egen gavel nu! Älskar att kolla in din blogg då jag också tycker om mycket färg i inredningen och att pyssla :)

 
SaraMay

SaraMay

19 augusti 2009 22:57

Fin! Det är ju bara att måla på en liten fin kant ju! eller klä den med bollfrans! :D

http://www.saramay.blogspot.com

 
Ingen bild

Ellen

19 augusti 2009 23:11

Se, nå begynner det å swinge her! 10 deler stahet og en rull tapet er ikke å forakte, ser jeg! :)

Det går bra med oss. Men ut av huset må vi mens de river og bygger opp igjen hele innmaten. Men nå har vi funnet en snekker med sjel! En som tenker som vi, og leter etter byggemateriale i containere, og har masse gale påfunn. (Kanskje fyrabarnsmammans slektning i ånden???) Jeg har nemlig panikk for at en perfeksjonistisk laminatelskende fagmann med glava på hjernen skal gjøre vårt lille fine hus om til, tja, til noe sjelløst og dødt noe. Men nå håper vi hippie-snekkeren tar saken. Ok, Kanskje ikke badet. Men resten! :)

 
Carola

Carola

19 augusti 2009 23:14

Åh vad läcker den blev den tapeten!!

Ser fram mot att se den på plats!
Jag önskar jag vore hälften så dutig som du, du far ju fram som en liten duracellkanin, och piffar och fixar till höger och vänster.


Kram

http://familjenmahlberg.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

19 augusti 2009 23:47

Haloj vännen!!!
Jo jag lever...har bara haft en liten...vänja-mig-vid-hösten-paus...var inte helt beredd på att den skulle kännas så fort!!!!!!!
Nu känns det dock bara skönt..har fått ny energi och fixar o trixar på utsidan av huset som besatt...mannen har ju inte tid när han jobbar, så jag fogar och målar och står i...vill ju ha detta klart någon j-kla gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken läcker sänggavel du fixat!!! Du är ju bara fixigast av fixigast!!! Ska bli spännande att se den på plats...
Kikar vidare imorgon..nu är man trött som en gnu-fru med tio gnu-ungar!!!

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

20 augusti 2009 06:59

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!

Attans att jag skulle gå å lägga mig tidigt just i gårkväll :-) Nu blir jag också sugen på en tapetserad sänggavel. Jag har två gamla dörrar som har stått å väntat på att få bli sänggavlar i... ett år tror jag. Vi måste bli av med den sängstomme vi har först innan jag kan bygga med dörrarna. Nu när jag ser din FANTASTISKA sänggavel så kommer jag på att dörrarna faktiskt har speglar och vad kan man göra med speglar, jo TAPETSERA, ha, ha! Gu va kul. Men.... jag har väldigt svårt att mönstermatcha med skogstapeten vi har på väggen bakom sängen, i alla fall om man ska mönstermatcha lite mer permanent som med en sänggavel. Men än har jag ju inte blivit av med sängstommen så jag har ju tid till att fundera, just nu känns det defenitivt som något 70-taligt, hi, hi. Grönt, ja absolut.... eller gult kanske, ha, ha.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

20 augusti 2009 07:51

Se där! En riktig Persilja-design ;-) Den blev ju jättefin tycker jag med den vågelivågade kanten och superfina tapeten. Hade jag varit du så hade jag målat den först i vitt... så hade inte de små misstagen synts ;-) Men det går ju att göra i efterhand med... bara lite pilligare!
Nu vill jag se den på plats oxå och stajlad!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

20 augusti 2009 08:03

Linda: Kul att du blir inspirerad!

Sara-May: hahaha bollfrans-att JAG inte tänkte på det. Men jag sågar nog bort det som kom utanför...tror jag. Försöker iallafall...

Ellen: vad glad jag blir att ni hittat en hippiesnickare!!! Perfekt. Det är det enda viktiga att det inte blir själlöst. Allt annat går att fixa, men försvinner själen..jag då är det kört med trivseln!!!
Vad betyder stahet???

Lycke: Vad duktig du är!

Tant Grön: Vad kul att du gillar den. Den är ju liiiiiiiiite underlig. hahaha! En grön medaljing mot skogen går ju eller varför inte äggblomma? Låter skita bra med återanvändning av dörrar!!!

Lotten: Ja, tack jag också vill se den på plats stjalad annars slutar inte min mage göra ont...vill se att den funkar annars åker den ut och ovisshetn är förfärlig....(ja om man bortser från allt annat i världen att oroa sig för! :D)

 
Berith

Berith

20 augusti 2009 08:09

Du är då för underbar med dina härliga skapelser..den blev så läcker !! =))
Ha en bra dag!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

20 augusti 2009 08:09

Jag hade nog tänkt något medaljongliknande eller den gula blomman (som din röda här i inlägget) men äggblomman låter ännu mer kanoners, det är nog så att jag måste upp i sovrummet och ut till dörrarna för att kolla dem med äggblomman nu meddetsamma....

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Skrotmamman

Skrotmamman

20 augusti 2009 08:44

WOW....jag säger bara WOW!
Oj, så läckert!!!
Kan knappt vänta med att få se den på plats =)

http://skrotmamman.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

20 augusti 2009 08:49

Jahaha-a-då, det var jättesnyggt med äggblomman så det är inte omöjligt att det blir den. Nu ska jag bara få arseleeeeet ur vagnen och lägag ut sängen på blocket. Jag testade ju tradera fast pris, men det gick inte alls.

Har du lagt något bud på tapeterna föresten. Mannen är ju från Sundsvall, hela hans släkt bor där, kanske nån av dom kan hjälpa dig, fast det kanske inte hjälper dig, för du kommer ju liksom inte ifrån frakten... hmmm... vad ska vi göra?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

20 augusti 2009 09:04

Berith: Tack snälla!

Tant Grön: Hihihi! Blir nyfiken, hoppas du är snabb så jag får se snart! :D

Skrotmamman: Tack!!! Jag suger åt mig allt beröm för jag vacklar lite nu innan den kommit på plats. :D

Tant Grön igen: Vad kuuul! Äggblomman äger!
Vad det gäller tapeterna så är jag väldigt lugn, mister jag en står det tusen åter. Det dyker upp rätt tapet vid rätt tillfälle...
Hoppas någon såg mitt inlägg och köper de, för de förtjänar att köpas!

 
Tant Grön

Tant Grön

20 augusti 2009 09:13

Dessvärre inte. Jag har en hel del projekt som står före på listan. Dessutom är måste jag ju bli av med den sängstomme vi har först. Hoppas bara att det finns någon som vill ha den :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
AM

AM

20 augusti 2009 10:24

Kolla! vad häftigt det blir. Jäklar vad kreativ du är!!

Kram Am

http://www.radiopraterskan.blogg.se

 
Sanna

Sanna

20 augusti 2009 10:55

Den blev ju superläcker! Du är påhittig du tjejen.. Idag har jag en "fullt upp" dag igen men tittar in som hastigast, ikväll blir det djurskyddet för hela slanten, innan inskolning på särskola med älsklingens äldsta son, nalla lite tapetprover på rusta, mm..ointressan jag vet, men men.. =)
Ha det gott!
Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

frida

20 augusti 2009 11:32

Åh, den ser ju härligt fin och glad ut. Jag tror den blir en flipp!

 
agata

agata

20 augusti 2009 11:37

Superstiligt! Bra val av tapet!!

http://agata99.blogspot.com

 
Ingen bild

Jenny

20 augusti 2009 11:55

Jag kollar in på din blogg flera gånger per dag :) Det är iofs första gången jag skriver något. Det händer alltid en massa kul här. Och sänggaveln är såååå spännande:)

 
Maria

Maria

20 augusti 2009 12:56

Lige nu kan jeg slet ikke kommentere på din sengegavl (selvom jeg synes den er festlig, fantastisk, og f..king meget Persilja )

Nej - i stedet vil jeg sende dig et virtuelt kæmpekram - du er så søøøøøøød !
Tusind hjertelig tak for stagerne, det havde jeg ikke ventet. Den ene er desværre knust, men jeg tror bestemt jeg kan lime den.
Åhhh, hvor jeg elsker mine nye stager - du er en skat !

KLEM Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

Ellen

20 augusti 2009 13:08

Stahet=envishet

 
Elin

Elin

20 augusti 2009 16:22

Går det bra om jag länkar till din blogg från min?

http://nook.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards