Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

En förhoppning...

Av Persilja - 22 oktober 2008 18:34

Jag är inte överviktig bara skitviktig.

Jag vill gå ner några kilon och just precis bara de kilon som sitter nedanför naveln.

Hur ini *piiiip* går det till. Punktbantning liksom?

Ända sen sista barnet (åtta år sen) har jag haft putmagen kvar. Okej, man fååår faktiskt ha mage efter fyra barn: Ja, annars också. Man får alltid ha mage. Det är liksom inte det. En mjuk mage är det bästa barn vet. 

Men, jag själv irriterar mig på den där mjuka degen mitt fram och vill hemskt gärna bli av med den.

Det enda är väl att träna just där. Situps, rullövningar osv. (Ni vet sån där mackapär som man står på alla fyra och rullar fram och tillbaka med.) 

Jag brukar få ryck, men sen ledsnar jag.

Varför skriver jag om detta nu då?

Jo, för att jag vill komma igång. Så fort jag skriver om nåt i bloggen så löser det sig liksom. Så nu hoppas jag att den där latmasken som bor i mig blir avhyst och krälar ut, och in flyttar någon form av karaktär. 

Mer frukt och mer träning. Magträning. 

Basta!

Sen kan man frossa i grönt te också som hjälper till att driva ut det onda fettet.

 
 
anna

anna

22 oktober 2008 19:08

Jag testade att blogga om det jag med men för mig funkade karaktären lika dåligt ändå

:(

Önskar dig bättre lycka med det!

http://salhuset.blogg.se

 
Ingen bild

winnerhorse

22 oktober 2008 19:52

Kära persiljesmör! :)
Känner igen mig, i degen mitt på, som en bulle typ, efter tre barn. Och den misslyckade virkningen. kan man kanske virka en skål rent av?

Men du, vad gör väl det när man hinner, genomför och hittar en sån bedårande kudde som du gjort på Tradera?

Hinner inte, hinner inte, hinner inte.
Du vet en sån där skål som man kavlade i keramiken? Kanske vore något?

 
rosalucia

rosalucia

22 oktober 2008 19:53

Ja du, där är vi väl alla....å punktbantning funkar dessvärre INTE, sorry.
Det är ju så jävla eländigt att bra matvanor&motion är det enda som håller i längden....MEN för att orka med det så kan man ju behöva en Kickstart!!
Med Modifast tex(från apoteket), det enda av dessa pulver som faktiskt är GOTT(jo jag har smakat en del..)!!!! Kanske lite för gott, skulle kunna funka som efterätt nästan...
Jag har provat några gånger, men sen gäller det ju att hålla ut med de nya BRA vanorna...å det är värre....när choklad är såå gott!!! Och mat!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

22 oktober 2008 20:26

Äsch, strunta i det å gå å käka en chokladkaka istället....;)
Nä, jag vet vad du menar.
Mysig bild förresten! Vad nice erat kök är!
Ha det bra! Mys på i det fina köket!!!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Anna

Anna

22 oktober 2008 22:00

Synd att du bor så långt borta. Vi skulle kunna para ihop din latmask med min latmask och sedan skulle vi rulla och situpsa tillsammans.

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

22 oktober 2008 22:13

Lägg dig på rygg med armarna på golvet rakt ut från sidorna, håll ihop benen raka och svinga dom från en sidan till den andra. Alltså från vänster till höger. Det tar som fasen på musklerna i nedre delen av buken, Inte så att jag skulle idas göra det, men jag har ju å andra sidan redan en naturligt platt mage...

http://mittlillahus.blogspot.com

 
T H E R R E fotoblogg

T H E R R E fotoblogg

23 oktober 2008 06:01

Du vet ju... "En mamma utan mage är som en säng utan kudde" ;)

http://www.therre.blogg.se

 
Ingen bild

Persilaj

23 oktober 2008 06:39

Anna: Sccch! Vill int höra!

Winnerhorse: ÖööööH? Skål i keramiken? Av magen? (:D)

Rosalucia: Vad jag än gör, så inte blir det pulver! Äta slutar jag aldrig. Det är alldeles för underbart. Nä, det enda som jag ev. sysselsätter mig med är någon form av träning. All form av bantning blir jag bara tjockare av. På sikt liksom.

Mariadkodne; Vem har sagt nåt om att sluta äta choklad? :D

Anna: Jag tror att om man parar latmaskar blir de bara fler? :D

Lisa: Min son testade just och sa fan vad svårt. Får se om jag ids lägga mig på golvet ens, men ett bra tips.

Therre; Oj, så bra.

 
Synne.

Synne.

23 oktober 2008 08:37

Kanske man kan sporra varandra här i bloggvärlden.
Jag försöker jag med, men lyckas inte vidare bra.
Så nu utmanar jag dig och alla andra.
Är ni med?
Kramen mig.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Annica

Annica

23 oktober 2008 09:08

Googla "magmuskeldelning"! Det är det man drabbas av när man varit gravid! När gravidmagen växer delar sig magmusklerna och lägger sig på var sida av kroppen. När barnet är fött går magmusklerna tillbaka - men inte helt. Man ska ABSOLUT INTE gör sit-ups - det gör bara saken värre! Vad som händer då är att man pressar ut inälvorna mellan de delade magmusklerna! Blä! Nä, statiska övningar ska man göra tills "putet" är borta. Ligg på rygg. Böjda knän. Fötterna i golvet. Sug in magen och spänn. Spänn, spänn, spänn, spänn - slappna av. Och så gör man så tills man inte orkar mer.

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Helena_v

Helena_v

23 oktober 2008 09:27

Punktbantning, du är go du ;) Apropå det, häromdagen sa en kollega till mig - "Har du gått ner i vikt....i ansiktet?"

Jag höll på att bryta ihop av skratt. Mitt svar var "Det har jag säkert" dels för att jag faktiskt har gått ner ungefär 15 kg dels för att jag tyckte det var lite knasigt att fråga om jag hade gått ner i ANSIKTET. Hur f-n ska jag veta hur mycket jag har gått ner på de olika kroppsdelarna? Jag förmodade i a f att det var en komplimang så jag höll masken, tror jag.

Här får du en länk som kan guida dig till den bästa magträningen för en platt mage beach 2009 ;D

http://exercise.about.com/od/abs/ss/abexercises.htm

http://blogg.passagen.se/fettbramat

 
Ingen bild

Anitha

23 oktober 2008 11:25

Jag behöver mer kaffe, jag tror alldeles bestämt jag fått blod i koffeinomloppet idag, för jag lyckades läsa ordet "rövrullningar" istället för "rullövningar". Blev lite fundersam ett tag där. Men man vet ju aldrig, det finns ju så mycket konstiga övningar.

Det där med magen har jag också problem med. En jättedeg som jag definitivt inte vill ha. Och inte hjälper det att jag alltid blivit stor som ett hus när jag varit gravid, och att jag därför kommer få operera bort överskottshuden någon gång i en framtid, när jag kommit ner på matchvikt igen. Hur jag nu ska ha råd med det. Förvisso ska man visst kunna få hjälp av landstinget med dylikt, men väntelistorna är långa. Jag tycker faktiskt de kunde ha gjort som jag sa vid senaste kejsarsnittet, och helt enkelt tagit bort överskottet när de ändå höll på, och liksom bara snörpt ihop mig lite ;)

 
Anki

Anki

23 oktober 2008 13:03

Minst tidskrävande övningar är att gå raska promenader och samtidigt spänna magmusklerna. He,he...prova det du! Du går ju ändå ut med Pommsi ibland! Passa på då?
Ha inte dåligt samvete, jag har tänkt lika många gånger komma över på en lucka när jag jobbar. Men det blir liksom inte av. Ja ja nån gång så kanske vi häpnar över varann och ses!!!
Du som har kontakter kanske känner någon hundmänniska som bara älskar att få träna hundar och som saknar hund just nu. Länka till mig i såna fall.
Ha det bra
anki

http://hundgarden.zoomin.se

 
Tant Grön

Tant Grön

23 oktober 2008 20:45

Annars ska fettsugning vara rätt så effektivt, ha, ha, ha, ho, ho. Ja degklumpar har vi allihopa, allihopa, allihopa. Om du utan problem kan hålla dig borta från socker och vetemjöl, då brukar midjemåtten minska rätt fort. Men det är ju så trist.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

29 oktober 2008 07:32

När jag läste det här inlägget, så tämkte jag på hur mycket jag skulle behöva röra på mig och hur lite jag vill röra på mig, ryckte på axlarna och tänkte sedan på annat... men nu, med denna obarmhärtiga smärta i nacken och ryggen inser jag att min kropp inte klarar av att inte "underhållas". Vilken trist insikt, eller hur!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards