Direktlänk till inlägg 7 maj 2007

En liiiiiiten, liiiiiten mini paus!

Av Persilja - 7 maj 2007 16:33

Pip!

Det är bara jag.

Tar en mikromikropaus!


GISSA vad jag hittade i kylskåpen???????



Ingen kan gissa så jag berättar i stället:


Bakom ett vitkålshuvud som legat i minst tre månader (fattar inte att tiden går så fort i kylskåpen) och som ändå ser helt ätbart ut, låg ett målat ägg. Ett kokt målat ägg som måste ramlat ur skålen med ägg vi hade där på kylskåpshyllan i påsk. Sen rullade det in bakom ett säkert ställe i kylen, bakom det nyttigaste som fanns!

För det är det enda som inte går åt direkt...

Så detta söta lilla ägg som inte ville bli uppätet blev upptäckt idag. Hur många dagar är det sen påskafton???


Hrm, hrm. Jag frågade äldste sonen om han ville ha sitt målade ägg till mellanmål...


Han ville inte det.

Så försiktigt, försiktigt försökte jag lägga det i sopkorgen så att inte skalet skulle spricka. Och det klarade sig från att bli uppätet igen!



Så nu ska jag skynda mig ut med soppåsen.


Är nu på flyttkartong 103. "Bara" tre sen sist???

Jo, men jag har sorterat och rensat en del och allt hamnade inte i flyttkartonger utan i stora svarta sopsäckar! Jag tror att jag närmar mig sluuutet?


Bild: Trappens stengolv-tjusigt va?


 
 
frigida

frigida

7 maj 2007 20:20

hade den spruckit då hade ni flyttat ut samma dag, det kan jag slå vad om!!! hahahhaha ruttet ägg...inget stinker värre ju! :)

http://frigida.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

7 maj 2007 21:02

Hihi!!! Man kanske skulle slängt ut det genom fönstret...

 
helga

helga

7 maj 2007 21:16

Fräscht med ägget. Jag gillar också ordnade kalas. När det är slut är det slut. Ingen massa disk hemma. Nu när mina barn har blivit lite äldre har vi ibland låtit dem bjuda några kompisar på bio med tilltugg och dricka... också bra! Oj, vad du jobbar med flyttningen.

http://helga1.bloggagratis.se

 
Hundbiten

Hundbiten

7 maj 2007 21:40

Kära Persilja. Har haft så mycket att jag liksom inte kommit mig för att lämna några kommentarer på ett tag. Men jag har hängt med någorlunda bland flyttkartongeri och persiljepåsar. Fick lite dåligt samvete när jag såg att du tittat på bilden av Pejla, så här kommer en kram, hur som helst. Det verkar ju gå bra, med det mesta :)

Kram, då :)

http://www.hundbiten.bloggagratis.se

 
IT-mamman

IT-mamman

8 maj 2007 09:06

Anar jag lite vinterväta på stengolvet i trappen? Såg på nyheterna igår att ni har snö och busväder i Kiruna. Vad det det som inslaget handlade om? Eller var det om att några strejkade för att ni ska flytta? Kommer inte ihåg. Kallt var det iallafall. Brrrr!

Två dagar kvar...

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja:

8 maj 2007 10:01

Hundbiten: Nu känner jag mig som en gammal farmor som barnbarnet inte hälsat på på några dagar, fniss! Herreminje! Jag kände samma när jag hälsade på hos dig, kände liksom att det var ett tag sen jag "sa nåt". Men inte ska vi väl skapa dåliga samveten hos varann? Det finns inget kommentarsmåste!!! Det är jättekul att få kommentarer, men det ska ju vara ett måste!
Stor kram till dig och Pejla oxå!!!

 
Lisa

Lisa

8 maj 2007 10:03

Det bästa med att flytta är att man får rensat så att i det nya kylskåpet kommer endast att finnas ätbar mat.

http://www.mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja:

8 maj 2007 10:03

Det har snöat i många många dagar här!!! På söndag blev det nästan sommarvärme och då tänkte jag NU är det slut men så på morgonen efter var det lappvantar igen.
Brrr! Men jag behöver ialla fall inte längta ut i solen där jag står bland mina kartongberg...
Du undrade när jag packar ner datorn?
SIST.
Och när jag packar upp den?
Först!
Haha!!!

 
Clara

Clara

8 maj 2007 10:18

Nu börjar det dra ihop sig.....spännande! Är du trött din stackare eller är du fullpumpad med adrenalin!!!!?????
Jag ser fram emot dina inlägg från det nya stället det ska bli så spännande och jag blev lugn när jag läste att du packar upp datorn FÖRST!
Kram min kära Persiljekvist!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Filifjonkan tittar in

Filifjonkan tittar in

8 maj 2007 11:50

Godmiddag på dig..
Det var inte dåligt. Tur de har skal annars skulle det nog luktat å andra sidan kanske det skulle hugga efter en med om det hade tänder..fnissar,jaja så det kan bli va! 103 kartonger drömmer du mardrömmar om dem kanske ..ja hu minns hur det var när man packade det gick väl an värre att packa upp allt sen. Men det är bra jobbat av dig, Kom ihåg att vila dig en stund med,, ha det bra om man törs säga det låter nästan fånigt e ditt läge land alla kartonger,,vinkar

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Persilja

8 maj 2007 12:38

Clara: Jag är inte trött men inte heller adrenalinpumpad. Nej, jag är alldeles lugn egentligen-men effektiv. Smart nog har jag bjudit dotterns klass hit imorgon bitti på avskedsfest. Då MÅSTE det ju vara drägligt rent här. Så nu håller jag på att dammsuga och skura lite runt alla kartonger. Skööönt. Det hade jag inte gjort annars utan trampat runt i smutsen som blir. Det gäller att lura den där latmasken i mig in i ett hörn! Haha!!
Jajamen! Klart datorn installeras först!
Jag måste ju hålla koll på er! Så att ni inte har för roligt utan mig! HAHA!!!
Kram på dig också!!!

 
Ingen bild

Persilja:

8 maj 2007 12:39

Tackar, filifjonkan!
Känner mig lite som stinky när jag går runt här bland alla kartonger och redan har packat ner tvålen! (Nej , jag bara skojade!)

 
kardemomme

kardemomme

7 maj 2008 12:32

Stengulvet ditt er skiitfint!! Viktig å ta godt vare på gamle detaljer synes jeg! Du er heldig som bor i 1800 talls hus!!! jeg drømmer også om å bo i ett sånt!! Det er en helt egen stemning i gamle hus, som man ikke finner i nye...

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards